Kézilabda

2015.10.09. 10:19

Újabb presztízscsata vár a Füredre

Balatonfüred - Érződött, hogy jól fogunk játszani és ez szerencsére be is igazolódott a mérkőzésen.

Horváth Gábor

Ezt Csoknyai István mondta, a Balatonfüredi KSE szakvezetője a múlt héten győzelemre (25:22) vezette csapatát a nagy rivális Csurgóval szemben a férfi kézilabda NB I-ben.

- Nagyon akartuk a győzelmet, minden játékos sokat tett a siker érdekében. Dicséret a fiúknak, most viszont már a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk. Egy még nehezebb feladat előtt állunk - nyilatkozta a Naplónak Csoknyai István. A BKSE csapata szombaton 17 órától idegenben, Tatabányán lép pályára.

A korábban sérült Törteli Koppány újra bevethető
Fotó: BKSE

- A Tatabánya idegenben rapszodikus, de hazai pályán stabil, megbízható teljesítményt nyújt. Nagyon erős a kerete, nehéz az otthonukban jól szerepelni. Oda kell figyelnünk, mert az utóbbi két tatabányai fellépésünkön már az első percekben elhúzott ellenfelünk. Nálunk mindenki egészséges, nyugodtan készülhetünk, szeretnénk jó meccset játszani és meglepetést okozni - fogalmazott a szakember.

A Tatabánya -Balatonfüredi KSE bajnoki találkozót az M4 csatorna közvetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!