Veszprém

2013.11.13. 17:56

Festékadomány

Veszprém – Csaknem ötszáz nagycsalád kapott festéket egy gyártó cég felajánlása alapján, hogy maga újítsa fel az ottonát.

Varga Ibolya

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének balatoni régiójában, amely többek Veszprém, Tapolca, Ajka városait érinti, összesen száznyolcvannyolc doboz színes beltéri falfestéket és zománcfestéket osztottak ki szeptemberben. A festékadományból ötvennyolc család részesült, ami azt jelenti, hogy több mint kétszáz gyermek lakókörnyezete szépülhetett meg az ősz folyamán. A festési munkálatokat a családok egymást segítve, rokonok, barátok bevonásával végezték. Molnárné Budai Angelika, a civil szervezet balaton régiójának vezetője arról tájékoztatta a a Naplót: a családoknak az adományok formájában juttatott segítség minden esetben a gyermekek életminőségének javítását segíti elő. Országszerte több mint félezer nagycsalád tudja otthonát barátságosabbá, szebbé tenni az adományozó társaság felajánlásának köszönhetően. Ezúttal színes beltéri falfestékeket és zománcfestékeket tudtak eljuttatni hozzájuk a Nagycsaládosok Országos Egyesülete közreműködésével. A hazai tulajdonú vállalat évek óta szervez jótékonysági programokat, melynek keretén belül közintézmények, óvodák, iskolák, kórházak, egészségügyi és szociális intézmények részesülnek az adományból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!