Kiemelt állások

2017.12.11. 15:00

Gazdasági ügyintéző gyakornok

 

VÁRJUK KIZÁRÓLAG PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT az alábbi munkakörbe:

gazdasági ügyintéző gyakornok

Feladata az összes adminisztratív tevékenységen túl a gazdasági kimutatások, gazdasági számítások elvégzése, a vállalatirányítási rendszerünk adataira támaszkodva. A program kezelésére, valamint minden szükséges feladat elvégzésére megtanítjuk a munkatársat.

Közgazdasági szakközépiskolai végzettség és készség szintű számítógép felhasználói ismeretek (Word, Excel, ügyviteli szoftverek) szükségesek a munkakör betöltéséhez.

WEB oldal készítési, adminisztrátori tapasztalat előny, de nem feltétel.

Szorgalmas, lelkiismeretes, önálló gondolkodásra és munkavégzésre képes 25 év alatti kollégát várunk.

A gyakornokokat a „GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására” pályázat keretén belül foglalkoztatjuk, 2018 januári kezdéssel.

A program 9 + 4,5 hónap foglalkoztatási időtartamra szól, de kölcsönös megelégedettség esetén ezt követően is, hosszú távon számítunk az új munkatárs munkájára.

Amennyiben a fentiek alapján szívesen lenne munkatárunk, önéletrajzát a következő e-mail címre várjuk: [email protected]

Cégünkről:

A Szatunaplex Kft. a balatonfűzfői Ipari Parkban található.

Plexi és sok más műanyag lemez feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozunk.

A munkahelyi légkör családias, munkatársaink többsége több évtizede dolgozik a cégnél, akikhez később fiatalabbak is csatlakoztak. Olyan munkatársak jelentkezését várjuk, akiknek fontos, hogy a napjukat támogató, együttműködő környezetben, megbecsült emberként töltsék, és ennek a légkörnek a fenntartásához ők is hozzájárulnak saját hasonló magatartásukkal.

A munkarend egy műszakos, a kereskedelmi, adminisztratív területen a munkaidő rugalmas.

Az alapbér bruttó 180.000 Ft, ezen kívül minden törvényben előírt juttatást (munkába járási hozzájárulás, túlórapótlék, stb.), valamint három hónap próbaidő után a dolgozó választása szerinti cafeteria-t (étkezési jegy, nyugdíjpénztár, egészségpénztár, stb.) biztosítunk.

Cégünknél minden törvényes módon zajlik, természetesen minden dolgozó a valós bérével van bejelentve, betartjuk a munkavédelmi, munkaügyi és egyéb előírásokat.

Cégünkről részletesen a www.szatunaplex.hu honlapon tájékozódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!