Kiemelt állások

2017.09.15. 12:17

Tervező mérnök és szerkesztő-rajzoló

 

Tervező Iroda keres építészmérnököt, szerkezetépítő szakirányon végzett építőmérnököt és technikust (számítógépes szerkesztő-rajzolót)

A cégünk olyan veszprémi központú, és elsősorban Dunántúlhoz kötődő tevékenységű mérnöki iroda, amely az építőiparban beruházások tervezésével, irányításával, ellenőrzésével foglalkozik, – építési projektek sikeres lebonyolításáért felelős.

Új munkatársunkat hosszú távon a cég épülettervezéssel foglalkozó csapatában – építész és statikus munkatársaink tehermentesítésére – szeretnénk alkalmazni.

Feladata tervezői irányítással a létesítmények építész/ statikus terveinek elkészítése lenne.

Cégünknél a tervezők feladatai közé tartozik a megtervezett létesítmények lebonyolítása is, tehát a tervek megvalósításának ellenőrzésében is közre kell működni.

Technikus munkatársunk feladata a tervező irányításával a létesítmények terveinek számítógépes szerkesztése és rajzolása és a költségvetés készítés lenne.

 

Végzős, vagy friss diplomás, pályakezdő kollégákat is szívesen fogadunk, lehetőséget biztosítunk a diplomamunka irodánkban történő elkésztésére is.

 

A munkakör ellátásához Archicad, Autocad, vagy más a tervező szoftver használatában való jártasság, valamint az AXIS VM 13 és/vagy Sofistik program ismerete szükséges.

 

Az érdeklődőket a 88/591 990 telefonon történő előzetes időpont egyeztetés után szeretettel várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!