Kosárlabda

2011.01.17. 13:25

Hip-hop és kosárlabda télen is

A téli szezonban is folytatódik tovább a streetball, ezúttal a Pannon Egyetem tornacsarnokában gyűlnek össze a sportág hívei.

Napló Online

A versenyről most sem hiányozhatnak a hip-hop ütemek, melyek a rendezvény gerincét szolgálják, és egyben megadják az alaphangulatot a játékhoz.

A hagyományos 4-4 elleni egész pályás mérkőzéseken kívül a Zensah 3 pontos dobóversenyen és a Basketball World 1-1 elleni bajnokságában is összemérhetik tudásukat a résztvevők, akik közül a legjobbak továbbjutnak a nyári rendezvénysorozat egyik állomására.

A város neves sportolói, közéleti és médiaszereplői is aktív részesei lesznek a programnak, hiszen barátságos mérkőzésen mutatják majd be egymásnak, titkos labda trükkjeiket, és fenomenális játéktudásukat.

Az egyetemi tornacsarnokba nemcsak a veszprémi és környékbéli kosarasokat várjuk, hanem mindenkit, aki szeret mozogni, és eltölteni egy izgalmas napot a streetball és a hip-hop zene jegyében.

 

Helyszín: Veszprém -  Pannon Egyetem tornacsarnok (Veszprém, Egyetem u. 10. Tel.: 88/624-000. www.uni-pannon.hu)
Időpont: 2011. január 22.
Kezdés: 11:00 órától
A program: Egész pályás 4 On 4 Bajnokság, Basketball World 1 On 1 Bajnokság, Zensah 3 pontos dobóverseny, zsákolóverseny, és freestyle kosárlabda bemutató. Nevezés: január 21-ig, a következő elérhetőségeken - 20/399-6198, 30/524-5959, [email protected]. Nevezési díj: 700 Ft/fő.
Információ: www.hoopsstarz.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!