Kosárlabda

2011.01.20. 05:35

Ismét utcai kosárlabda

Veszprém - Az időjárásnak köszönhetően az utcai kosárlabda bevonul ugyan a terembe, de minden egyéb körülmény a megszokott lesz.

Novothny Ottó

A Hoops Starz streetball tour képviselői az egyetemi sportcsarnokban adnak számot tudásukról január 22-én.

A hip-hop zenei ütemek csak az alapot adják, a főszereplők a játékosok lesznek, akik például négy-négy elleni egész pályás játékban küzdenek majd egymással. Az egy-egy elleni bajnokság győztesei értékes díjat vihetnek haza, igaz döntőbeli ellenfelük is így jár majd. A Zensah három pontos dóboverseny is hagyományos szám, ezúttal sem marad el, ahogy persze a zsákolóverseny és a freestyle bemutató sem. Utóbbi képviselői közül ketten, Kereszti Ádám és Gáspár Botond nagyszerű bemutatót tartottak a Veszprémi Egyetem SC legutóbbi bajnoki találkozójának szünetében.

A Hoops Starz vetélkedő 11 órakor kezdődik, ezt követően folyamatosan bonyolítják a különböző programokat. A szervezők, vagyis az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület minden érdeklődőt várnak szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!