Kosárlabda

2015.05.22. 13:42

A hetedik helyért még két meccs van hátra a pápai kosarasoknak

Pápa - Az utolsó két mérkőzés következik a Motax Concordia KC Pápa számára: Vajda József tanítványai a Baja ellen játszanak a 7-8. helyért.

B. Virág Rita

A pápaiak a tavasszal ragyogó formát mutatnak, s ennek köszönhetően az alapszakaszban az előkelő harmadik helyet szerezték meg.

A rájátszásban is nagy formában kosaraztak Keresztesék, de a jó erőkből álló Debrecen, aztán a nyugati csoport alapszakaszának győztese, az MTK Törökbálint ellen nüansznyi különbségek miatt maradtak alul. Így a helyosztón a 7-8. pozícióért küzdhetnek a Bajai Bácska FKE legénysége ellen.

A pápai kosárlabda-csapat (pirosban Vajda edző) Bajára utazik, a találkozó szombaton 18 órakor kezdődik
Fotó: Penovác Károly

Az alapszakaszban jobb egymás elleni eredménye miatt a Pápa épp a Baját utasította maga mögé, de egyébként mindkét csapat 13 győzelmet és kilenc vereséget gyűjtött össze. A Duna-parti társaság a rájátszás előző körében a Tehetséges Fiatalok Budapest alakulatával csaptak össze, ám mindkét mérkőzésen alapos verésben részesültek.

A Pápát valamivel esélyesebbnek mondhatjuk a helyosztón, persze ehhez az is kell, hogy tartsa a rájátszásban mutatott jó formáját a hátralévő két meccsen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!