Kosárlabda

2014.01.09. 11:38

Ismét kosárlabda a Vetésiben

Veszprém - A veszprémi egyetemisták férfi kosárlabda csapata végre visszatérhetett régi megszokott „otthonába” a Vetési Gimnázium tornacsarnokába.

Mosonyi József

1994 óta, mióta a csapat megnyerte az NB. II-őt és eggyel magasabb osztályba jutott, az NB. I/B nyugati csoportjába , azóta mindig ott játszotta hazai bajnoki mérkőzéseit. Tavaly nyár végén érte őket derült égből villámcsapásként a hír, hogy a terem ablakai életveszélyesek, ki kell cserélni őket egy konstrukciós hiba miatt. Az előkészítés és a felújítás több mint négy hónapig tartott, de megérte. Január 6-án, már ott edzettek Petőfi Áron tanítványai, igaz még messze vannak attól, hogy belakják régi termüket, de az edzések és a hazai meccsek majd alkalmasak lesznek rá. Az őszi mérkőzéseiket kivétel nélkül idegenben játszották, ezért a tabellán csak három győzelemmel és hét vereséggel állnak az alsó régióban. Most jött el a „visszavágás” ideje, hogy Veszprémben bizonyítsanak közönségük és támogatóik szeme láttára. Mostantól március 14-ig minden pénteken este hat órától a Vetésiben pattog a labda a kosarasok mérkőzésein. Az U23-as, junior csapatuk összecsapásai pedig este nyolctól a „nagyok” után következnek. Én már beírtam a naptáramba, hogy péntek esténként nem érek rá, mert mindenem a kosárlabda! A szurkolók biztosan sokat fognak lendíteni a csapat szekerén, ha még nem felejtették el őket. Én biztosan ott leszek a péntek esti Soproni KC Sportiskola elleni mérkőzésen! Ön is eljön?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!