Kosárlabda

2012.05.04. 08:07

Nem sok eséllyel kosaraznak

Veszprém - Az A csoportos játékosokkal megerősített Kecskeméti Főiskola ellen vasárnap játssza a visszavágót a Veszprémi Egyetem SC NB I/B-s férfi kosárlabda-együttese a 9-16. helyért zajló rájátszásban.

B. Virág Rita

Miután nem sikerült az alapszakaszban a négy közé jutnia a Veszprémi ESC férfi kosarasainak, láthatóan lelkileg megrendült a társaság. Ezt bizonyítja az is, hogy előbb a Nagykőrössel szemben veszítette el a párharcot, most pedig a Kecskeméti Főiskola ellen is - kínos hazai fiaskó után (51:77) - vesztésre áll az oda-vissza vágós rendszerben. A múlt héten ráadásul elvesztette edzőjét is a csapat, Szájer Józsefre ugyanis betegség miatt már nem számíthatnak ebben a szezonban. Mindezek ismeretében a megbízott edzőtől, a szakosztályvezető Andorka Zoltántól sem várhatnak csodát Veszprémben.

- Szerencsére nincs jelentősége annak, hogy a kilencedik vagy a tizenhatodik helyen zárunk. Mi nem a középcsoportban akartunk szerepelni, a terveink, a vágyaink a felsőházi rájátszásról szóltak. Miután nem sikerült a négybe jutnunk, elvesztettük az önbizalmunkat. Ez a csapat sajnos már nem ugyanaz a gárda, amelyik az évad elején tizenegy meccsből tizenegyet megnyert - összegzett Andorka Zoltán.

A megbízott tréner hozzátette, Kecskemétre nem feltartott kézzel utaznak, de az esélyek nem mellettük szólnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!