Kosárlabda

2015.01.11. 12:40

Újra a legjobb négy között a veszprémi kosárcsapat

Veszprém, Pápa - A sereghajtó Vasas elleni győzelem után ismét elfoglalta helyét a legjobb négy között a HOYA Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s férfi kosárlabda csapata.

B. Virág Rita

Igen kiegyensúlyozott a férfi kosárlabda NB I/B nyugati csoportjának mezőnye, hiszen jelenleg hat együttes pályázik azonos esélyekkel a legjobb négy közé jutásért.

Jelenleg az MTK Törökbálint vezeti a mezőnyt 7-1-es győzelmi mutatóval. A második helyen a Bonyhád áll hét sikerrel és két vereséggel, aztán a Baja következik hat győzelemmel és három fiaskóval. A veszprémiek, a soproniak és az oroszlányiak folytatják a sort, 6-4-es, illetve 5-4-es statisztikával. Igaz, utóbbi két csapat egy meccsel kevesebbet játszott, mint a Petőfi legénység. Az egyetemisták azonban lépéselőnybe kerülhetnek, hiszen két hét múlva épp az egyik üldözőt, az Oroszlányt látják vendégül.

A Veszprém nemsokára közvetlen üldözőjét, az Oroszlányt fogadja, ott lépéselőnybe kerülhet
Fotó: Penovác Károly

A Motax Concordia KC Pápa alakulata a hetedik helyről várhatja a vasárnapi bajnoki folytatást. Vajda József tanítványai a Falco II otthonában szaporíthatják győzelmeik számát. A pápaiakra ezt követően már jóval keményebb összecsapások várnak, hiszen sorozatban a legerősebb együttesekkel kell megmérkőzniük, ám kis szerencsével így is bebiztosíthatják helyüket a középmezőny elején.

Nem szóltunk még az U21-es bajnokságról, ahol a Pannon Egyetem egyelőre a harmadik, míg a Motax Concordia Pápa a hetedik pozíciót foglalja el a mezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!