önkormányzati választások

2019.07.19. 07:00

A régiek mellett új jelölteket is indítanak Várpalotán

Öten indulnak a Fidesz–KDNP jelenlegi képviselői közül újra az októberi önkormányzati választáson Várpalotán.

Szabó Péter Dániel

Campanari-TalabérMárta,GalambosSzilvia,TreuerImre,AntalLászló, Csővári Zsófia, KatonaCsaba,Pintér-Simon Ágnes, PetneházyBeatrix ésDobosTamásaThury-várudvarán Fotó:Szabó PéterDániel

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Két körzetben új jelölt lesz Csővári Zsófia és Dobos Tamás személyében, míg Inotán és a Készenléti-lakótelepen a pártszövetség ismét Petneházy Beatrixot indítja a képviselői posztért.

A Fidesz–KDNP Várpalotán az alábbi jelölteket indítja az önkormányzati választáson. A Kálvárián Dobos Tamás, a Loncsosban pedig Csővári Zsófia Réka lesz a jelölt, míg Inotán és a Készenléti-lakótelepen Petneházy Beatrix győzelmében bízik a pártszövetség. A belváros 1-es körzetben Galambos Szilvia, a kettesben Treuer Imre, a Kismezőn Antal László, a Tési-dombon Katona Csaba, míg az Alsóvárosban Pintér-Simon Ágnes indul a választók bizalmáért.

Campanari-Talabér Márta, Galambos Szilvia, Treuer Imre, Antal László, Csővári Zsófia, Katona Csaba, Pintér-Simon Ágnes, Petneházy Beatrix és DobosTamás a Thury-vár udvarán Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

– Az újrainduló képviselők jó munkát végeztek, ismerik őket a területükön, s jelentős eredményeket értek el az elmúlt öt évben. Ami az újakat illeti, szerettem volna olyan jelölteket ajánlani a várpalotaiaknak, akik a saját területükön már bizonyítottak, ott jó eredményeket tudnak felmutatni. Mind Dobos Tamás szakmai és közéleti kvalitásai, mind Csővári Zsófia Réka vezetői munkája a Thury-Vár Nonprofit Kft. élén egyértelművé teszi az alkalmasságukat arra, hogy jelöltek és reményeink szerint képviselők is legyenek 2019 októberétől Várpalotán – mondta el kérdésünkre Campanari-Talabér Márta a Fidesz helyi szervezetének legutóbbi ülését követően.

Várpalota polgármestere kiemelte, azt a nyugodt, kiegyensúlyozott munkát szeretnék folytatni októbertől, ami jellemezte a várost az elmúlt kilenc esztendőben. – Fontos, hogy megtaláljuk a hangot a lakossággal, s együtt tudjunk működni velük, de ugyanennyire lényeges az is, hogy a kormánnyal is kiegyensúlyozott legyen a kapcsolat, mert hiszem: csak így lehet előrevinni Várpalota ügyét – tette hozzá a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában