Tisztújítást követően választmányi ülés

2019.07.05. 11:00

Bemutatták a Fidesz–KDNP ajkai polgármesterjelöltjét

Ajkán ülésezett a Fidesz Veszprém megyei, múlt héten újjáalakult választmánya. A tisztújításon átesett szervezet elnöke Kovács Zoltán országgyűlési képviselő lett, az elnökségben helyet kapott a megye további három országgyűlési képviselője is: Kontrát Károly, Fenyvesi Zoltán és Ovádi Péter.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Fenyvesi Zoltán, Baráth Gábor és Kovács Zoltán Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az ajkai ülésen a választmány kijelölte azokat a megyei és helyi politikusokat, önkormányzati képviselőket, polgármestereket, akik az önkormányzati választásokat követően helyet kapnak a Veszprém megyei önkormányzat közgyűlésében. Kovács Zoltán, a választmány elnöke elmondta, hogy az ülés helyszíneként azért választották Ajkát, hogy a tisztújítási kötelezettségen túl figyelemmel kísérjék az ajkai Fidesz–KDNP-szervezet önkormányzati választásra való felkészülését. Fenyvesi Zoltán, a helyi Fidesz-csoport újonnan megválasztott elnöke – miután bemutatta Baráth Gábort, a Fidesz–KDNP ajkai polgármesterjelöltjét – elmondta, bízik abban, hogy Baráth Gábor sikeresen szerepel majd az októberi megmérettetésen.

Fenyvesi Zoltán, Baráth Gábor és Kovács Zoltán Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A választmányi ülés napirendi pontjainak tárgyalása után Baráth Gábor egyeztetett a választmányban jelenleg dolgozó sikeres önkormányzati vezetőkkel, polgármesterekkel azok városvezetési tapasztalatairól és jövőbeni terveiről.

A megyében a Fidesz–KDNP önkormányzati választásra való felkészülése a településeken induló polgármesterek és képviselőjelöltek állításával folytatódik, és várhatóan július végén zárul le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában