Hálás köszönet a munkájukért

2017.12.21. 20:00

Egyre több nevelőszülőre lenne szükség

Immár másodszor ünnepeltek együtt a Veszprém megyében élő nevelőszülők és az általuk nevelt gyerekek a Hotel Kapitányban.

Tóth B. Zsuzsa

A gyerekek karácsonyi műsort adtak az ünnepen Fotó: Szabó Dániel

A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ nevelőszülői hálózata karácsonyi ünnepségén Labovszky Tamara nevelőszülői tanácsadó, az ünnep koordinátora köszöntötte a vendégeket, a mintegy 220 gyermeket és hatvan nevelőszülőt.

A gyerekek karácsonyi műsort adtak az ünnepen Fotó: Szabó Dániel

Kocsiné Sződy Karolina, a gyermekvédelmi központ megbízott intézményvezetője és Zekéné Lendvai Réka, a nevelőszülői hálózat szakmai vezetője megköszönte a nevelőszülők áldozatos munkáját. Hálájukat fejezték ki azért, hogy sok szeretettel és elhivatottan dolgoznak, tesznek meg mindent a gyermekekért a nehéz helyzetekben is helytállva. Hangsúlyozták, hogy miközben egyre több a rászoruló gyermek, sajnos még mindig nagyon kevés nevelőszülő van, nagy szükség lenne rá, hogy emelkedjen a számuk.

Az ünnepségen több nevelőszülő elismerést vehetett át áldozatos munkájáért, és minden gyermek ajándékot kapott. Kézműves foglalkozás várta a kicsiket, a nevelt gyerekek karácsonyi műsort adtak, valamint az ünnepet befogadók ajándéka látványos lovagi torna volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában