ért az emberekhez

2019.07.11. 16:00

Élhetőbb Ajkát építene most bemutatott polgármester-jelöltje

Baráth Gábor egy fiatalos, lendületes élhetőbb várost szeretne építeni Ajka lakosainak. A Vöröskereszt Veszprém és Vas megyei igazgatóját július 11-én tartott sajtótájékoztatón mutatta be Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő, mint a Fidesz-KDNP ajkai polgármester jelöltjét.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Fenyvesi Zoltán és Baráth Gábor

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az országgyűlési képviselő Baráth Gábor személyében egy felkészült, becsületes ajkait ismert meg, akivel egy új, élhető, barátságos város építése kezdődhet el. Elmondta, Baráth Gábor az ország legnagyobb karitatív szervezetének Veszprém és Vas megyei igazgatójaként gyakorlott vezető, aki ért az emberekhez. Úgy fogalmazott, hogy a jelölt „egy közülünk, de különb sokunknál”. Az ő megválasztásával az idei ősz lehet Ajka igazi tavasza – fejezte be a politikus.

Fenyvesi Zoltán és Baráth Gábor
Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Baráth Gábor úgy fogalmazott, hogy neki Ajka a világ közepe, ahol felnőtt, ahol a grundokon szakadó esőben mezítláb focizott, ahol a családja és a barátai élnek. Azt mondta, a munkája egyfajta szolgálat is egyben, és azért akar polgármester lenni, hogy az eddiginél is magasabb szinten szolgálhassa az embereket, szeretné, ha ismét lendületet nyerne a város és a lehető legtöbb fejlesztési forráshoz jutna.

Hozzátette, egységre, összefogásra és erőre van szükség. Nem az a fontos most, hogy ki melyik pártban hisz. Most csak az a fontos, hogy ki mennyire ajkai, és ki mennyire hajlandó a fejlődő, lendületes, sikeres, barátságos, élhető város építése érdekében összefogni a kormánnyal – tette hozzá.

Véleménye szerint az őszi választás tétje, hogy Ajka végleg lemarad-e a magyar városok hihetetlenül gyors modernizációs folyamatában, vagy felzárkózik a kormány fejlesztési elképzeléseihez. Baráth megköszönte a pártszövetségnek és Fenyvesi Zoltánnak a bizalmat és ígéretet tett arra, hogy a közeljövőben bemutatja az egyéni választókörzetek jelöltjeit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában