A nagyközség példát mutat önerős fejlesztésből

2018.07.14. 08:00

Elkészült a révfülöpi szabadtéri színpad

Erről beszélt a Villa Filip Napok megnyitóján és egyben a szabadtéri színpad avatási ünnepségén Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő.

Tóth B. Zsuzsa

A nemzeti színű szalagot Fenyvesi Zoltán és Kondor Géza vágta át

- Ma, amikor sokszor azt látjuk akár egy város esetében is, hogy akár visszaadnák a pályázati támogatást, ahelyett, hogy a megvalósítás lehetőségét keresnék, külön öröm egy ilyen ünnepség. Révfülöp tud élni a pályázati lehetőségekkel és képes önerőből is fejleszteni. A több, mint száz millióból megvalósult beruházás teljes egészében önerős, ez azt bizonyítja, hogy felelős gazdálkodással meg lehet valósítani fejlesztéseket – mondta Fenyvesi Zoltán.

A nemzeti színű szalagot Fenyvesi Zoltán és Kondor Géza vágta át

A település polgármestere arról beszélt, hogy a szabadtéri színpad méltó épülete a nagyközségnek.

- A 26. Villa Filip Napok megnyitóján elmondhatjuk, hogy ez a második negyedszázad kezdete. Az az ünnepi esemény, amellyel a mai megnyitót kiegészítjük, méltó nyitánya egy új negyedszázadnak – mondta Kondor Géza és köszönetet mondott a tervező Pupos Csabának és a kivitelező Csécs Róbertnek. Hozzátette, hogy a színpadon kívül raktár, öltöző, nyári konyha is épült sok lehetőséget adva a szabad téri eseményeknek.

A Brassdance zenéje nagy tetszést aratott a közönség soraiban

Az ünnepségen köszöntötték a résztvevőket és gratuláltak a fejlesztéshez a testvértelepülések polgármesterei. Dorel Cozma, Rév település képviseletében, Sebastian Czwojda, Krobia polgármestere és Viljo Pesonan, Sodankylä első embere. A több napos ünnepi műsorban fellépett a Csiga Duó, Suba Attila és a The SoulFool Band, a Brassdance show, az Őszirózsa nyugdíjas klub, a The Folk Band from Domachowo, a Kryza Groupfrom Krobia. Volt nyár esti parti, Mézengúzok gyermekkoncert, bemutatkozott a Papa Jazz Seven és a Dollár Boys Band.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában