Napló-kupa

2018.01.12. 19:33

Élményautózással és licitálással is segíthet a városlődi leukémiás kislányon

Az idei évben nem kell sokáig várniuk azoknak, akik egy kis benzingőzre vágynak. Január 20-án, szombaton az SZ&T-T Rally Team csapata élményautózást rendez a Veszprém Aréna parkolójában.

Molnár Sándor

A nézők is megtapasztalhatják, hogy milyen érzés száguldani versenytempóban Fotó: Molnár Sándor

Az érdeklődők testközelből nézhetik meg a versenyautók száguldását az 1200 méter hosszú pályán. Várhatóan népes mezőny köszönti a 2018-as évadot, és a kilátogató nézők ízelítőt kapnak a látványos manőverezésekből. A szervezők tájékoztatása szerint eddig több mint 60-an jelentkeztek az autósok közül az élményosztásra, amelyre 9 és 16 óra között kerül sor.

Jelentkezni még korlátozott számban lehet. Ezen a különleges rendezvényen nem lesz időmérés, mert most nem versenyeznek egymással a pilóták. A szervezők kijelölnek egy gyors pályát, és a cél az, hogy minél több kört mehessenek a jelentkezők a nap folyamán. Sőt az izgalmas program során, akár a rutinos szlalom-, rali- vagy driftsofőrök mellé is beülhetnek a nézők egy-egy körre, hogy belülről tapasztalják meg, milyen érzés száguldani versenytempóban.

A nézők is megtapasztalhatják, hogy milyen érzés száguldani versenytempóban Fotó: Molnár Sándor

A közönség számára a látványos program ingyenesen látogatható, de az autókba beülni csak felajánlás fejében lehet, ugyanis egy jótékonysági akció is kapcsolódik az autós élményhez. Az akciót a leukémiával küzdő, hétéves kislődi kislány, Diána megsegítésére szervezik, amelyhez a Telekom Veszprém kézilabdázói felajánlottak egy dedikált sálat, amire a közösségi portálon január 19-én éjfélig, illetve 20-án a helyszínen lehet licitálni. Az árverésből és az autózásból befolyt összeget a rendezők teljes egészében a kislány gyógykezelésére ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában