hozz egy ruhát!

2019.05.21. 16:00

Jótékonysággal egybekötött gyereknap Veszprémben

A Veszprémi Petőfi Színház gyereknapi programjával évek óta összekapcsolódik a nehéz körülmények között élő gyermekek támogatása.

Horváth László

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A tavalyi kavalkádra érkező gyerekektől egy tábla csokoládét kért a Színház, idén arra biztatják a kicsiket, hogy szombaton hozzák el magukkal jó állapotú, de már nem használt ruhájukat. Ezzel a gyermekeket már egészen fiatalon el tudják indítani az érzékenyítés útján.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

- Ifjú nézőink kiemelten fontosak számunkra, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsoljuk a gyereknapjukat – fogalmazott Kellerné Egresi Zsuzsanna, a színház igazgatóhelyettese. Többek között zenés, szórakoztató műsorokkal, színházi előadással várják a kicsiket – tette hozzá.

Május 25-én, szombaton délután 15 órától este 18 óráig várnak minden korosztályt a teátrum gyereknapi programjára. Ugyanitt a szülőknek lesz lehetőségük a jövő évadra kedvezményesen gyermekbérletet is váltani.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A Nagyszínházban délután négykor két előadást (A kiskakas gyémánt félkrajcárja, A béka és az ökör) láthatnak az érdeklődők, a Színházkertben vetélkedők, lekváros kenyér, csillámtetoválás, és további meglepetések várják a vendégeket – olvasható a színház honlapján közzétett felhívásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában