a tombola sem maradt el

2018.06.23. 09:52

Kerti partival zárták a félévet a VENŐKE hölgyei

Hagyományos évadzáró összejövetelét tartotta a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesülete a nőszervezet közösségi kertjében.

Jákói Bernadett

A VENŐKE hölgyek irodalmi-zenés kerti partival zárták az első félévet az egyesület közösségi kertjében (fotó: Jákói Bernadett)

Az egyesület tagjai előadásokkal, zenei-hangszeres-irodalmi pódiumműsorral léptek a meghívott vendégek elé.

A VENŐKE-hölgyek irodalmi-zenés kerti partival zárták az első félévet az egyesület közösségi kertjében Fotó: Jákói Bernadett

Huszár Józsefné, Júlia tiszteletbeli elnök és Máthé Éva elnök köszöntőjében kiemelte, hogy fontos szerepet tulajdonítanak a női értékek és értékrendek, a hagyományőrzésnek, kiváltképp, ha a hölgyek tehetségükkel és érzékenységükkel is emelni tudják mindezt a társadalom, a nyilvánosság felé.

Nem volt hiány az irodalmi műsor összeállításában, hiszen valamennyi, az egyesületben is tevékenykedő poéta hölgy közül néhányuknak verseskötete is megjelent a közelmúltban, így alkalom nyílott a kertben is bemutatkozni, sőt dedikálásra is lehetőség nyílt.

A konyhaművészetben jeleskedő szépkorú hölgyek pedig finomságaikkal lepték meg a vendégeket, de a tombola sem maradhatott el a vidám félévzáró összejövetel záró programjáról.

Énekes-zenei előadók – akik a nőszervezet tagjai is egyben – közreműködésével népzenei és könnyűzenei dallamok hangzottak el. A kerti partin részt vett VENŐKE-hölgyek értékelték az első félév programjait, tervezték a második félév tennivalóit, így már most elkezdődtek az előkészületek a decemberi kiemelt rendezvényre, a Női Helytállás Napjára is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában