Önök szavaztak

2018.09.03. 11:12

Kiderült, melyik az Önök kedvenc Veszprém megyei fesztiválja!

Hatalmas előnnyel, olvasóink legnagyobb százalékban egy bizonyos programot választották kedvencükké. Melyik lehet?

veol.hu

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Olvasóink aktivizálták magukat, és megválasztották a számukra legkedvesebb Veszprém megyei fesztivált. A lehetőségek közül a Művészetek Völgye zárt a negyedik helyen 16 százalékkal. Majdhogynem fej-fej mellett, de mégis inkább egy százalékkal többet, összesen 17 %-ot kapott az augusztus 20-i tűzijáték, nem rettentette el olvasóinkat az elszabadult lövedék sem, ha egyszer olyan csodás tűzmintákat láthattunk az égen.

A Balatonfüredi Borheteket úgy tűnik, nem csak kollégáink élvezték, de olvasóink nagy része is meg volt elégedve vele. Beszámoltunk a veol.hu-n csodás étel- és italkínálatról, de jelentkeztünk videóval és még több videóval is a helyszínről. 22%-ra sikerült zárnia szavazásunkat az esemény.

Az abszolút befutó pedig... *dobpergés* ... a Veszprémi Utcazene Fesztivál lett, toronymagasan, 45%-kal utasította maga mögé a többi rendezvényt. Ha újra szeretnék élni az Utcazene Fesztivál pillanatait, nézzék meg aloldalunkat IDE kattintva, vagy olvassák el búcsúcikkünket, melyben 4 napot sűrítettünk össze.

[eweb-voting id="2431711"]

 

Köszönjük, hogy együtt zárhattuk Önökkel a nyári szezont, tartsanak velünk továbbra is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában