összegyűltek

2019.12.25. 09:00

Kolontáron a falu együtt ünnepelte meg a karácsonyt

Az idén is összegyűlt a falu apraja, nagyja a kolontári kultúrházban, hogy együtt töltsék a szeretet ünnepét.

Rednágel Zsuzsanna

RépaRetekMogyoró és a kolontári gyermekek

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Horváth Zoltán a település megválasztott polgármestere ünnepi beszédében úgy fogalmazott, hogy a karácsony fényét azzal tudják erősíteni, ha a karácsonyfa alá az ajándékokkal együtt elhelyezik szívük szétáradó szeretetét is. Ezt az ünnepet az emlékezés, az együttlét élménye, a boldogság érzése különbözteti meg a hétköznapoktól. A beszéd után az Ajka-Padragkút Táncegyüttes műsorát láthatták, azt követően Hatás Andrea művésznő gyönyörű hangja kápráztatta el az egybegyűlteket.

Az ünnepségen látogatást tett Kovács Zoltán, a térség országgyűlési képviselője is, aki mindenkinek boldog karácsonyt és egészségeben gazdag boldog új évet kívánt.

RépaRetekMogyoró és a kolontári gyermekek
Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az ünnepséget másnap a Veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárral kézműves foglalkozás követte, ahol karácsonyi díszeket készítettek. Majd Kolontár Község Képviselőtestülete és a Kolontári Gyermekekért Alapítvány szervezésében a RépaRetekMogyoró duo zenés táncos műsorával szórakoztatta a kicsiket és nagyokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában