Átadták a rendelőt

2019.04.01. 07:00

Magas színvonalú fogászati ellátás Noszlopon

A mai kor követelményeinek megfelelően korszerűsítették az orvosi rendelő épületét, melyben egy 26 négyzetméteres bővítés révén kialakítottak egy új fogorvosi rendelőt.

Borsos Renáta

A hivatalos átadás követően közösen bejárták az új fogorvosi rendelőt

Fotó: Györkös József

A beruházást a minap adták át. A korszerűsítés során megújították az épület tetőszerkezetét, új nyílászárókkal szerelték fel a komplexumot, illetve kialakítottak egy 26 négyzetméteres fogorvosi rendelőt, amely korábban kedvezőtlen körülmények között a faluházban működött.

Az új fogorvosi rendelőt Felső Sándor polgármester, Imre László megyei főjegyző
és Bendes István jegyző közösen adták át
Fotó: Györkös József

 

– Azért, hogy egymásra épülő beruházásaink levegőhöz jussanak, indokoltnak éreztük az új fogorvosi rendelő építését és a többi fejlesztést. A faluházban felszabadult két helyiséget a közeljövőben újítjuk meg. A mai kor követelményeinek megfelelően végezzük a fejlesztéseket. A rendelőnél és további épületeknél is tervezzük a napelemes rendszer kialakítását – jegyezte meg Felső Sándor polgármester.

A hivatalos átadást követően közösen bejárták az épületet. A beruházással, mely 1600 embert érint, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatáshoz jutnak a faluban és a társtelepüléseken élők. A noszlopi iskolába 152, míg az óvodába 52 gyermek jár. A korszerű fogászati szolgáltatás így számukra is biztosított.

A hivatalos átadás követően közösen bejárták az új fogorvosi rendelőt
Fotó: Györkös József

– A fejlesztést területi operatív program keretein belül nyert 11 millió forintos pályázati támogatásból, továbbá 10 millió forint önrész hozzáadásával valósítottuk meg – tudtuk meg a polgármestertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában