pezsgett az élet

2019.03.21. 17:00

Megkezdődött a zsongás a Balatonnál

Pezsgett az élet a Balatonnál március 15-én, ezt láttuk Balatonfüreden és Tihanyban.

Kovács Erika

Matics Dániel és Matics Flóra kutyájukkal együtt napozott

Fotó: Kovács Erika

Futó Dániel, a füredi Silver Hotel recepciósa március 15-én azt mondta, teltház lesz náluk a hosszú hétvégén, a legtöbben délután érkeznek meg hozzájuk. Főként hazaiak jönnek, köztük sok kisgyermekes család keresi fel őket, de többen foglaltak szobát a környező országokból, így Ausztriából, Szlovéniából és Szlovákiából is. Dániel utalt rá, vendégeik szívesen mennek ki a gazdag városi programokra is, illetve a sétányra, a zenés estekre. -Március 15-én megkezdődik Balatonfüreden a nyári zsongás, mondta Dániel.

Futó Dániel, a füredi Silver Hotel recepciósa
Fotó: Kovács Erika

Balatonfüreden nagyon sokan sétáltak az ünnepnapon, sütkéreztek a padokon, és megteltek a kávézók teraszai, kinyitottak a fagylaltozók, előttük már sorok kígyóztak. Matics Dániel és Matics Flóra kutyájukkal együtt napozott, és hallgatta a zenét a Kisfaludy színpadnál, március 15-én.

Matics Dániel és Matics Flóra kutyájukkal együtt napozott
Fotó: Kovács Erika

 

Tihanyban is pezsgett az élet, a révből egymás után indultak a kompok Szántódra, illetve vissza, akkora volt a forgalom március 15-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában