strandbérlet ajándékba

2018.09.11. 19:48

Megköszönte a karbantartók munkáját a tapolcai városvezetés

A tapolcai városvezetés vendégül látta a strandon a városüzemeltetési csoport parkfenntartást és karbantartást végző dolgozóit.

Tóth B. Zsuzsa

Forrás: illusztráció

Amint azt Dobó Zoltán polgármester köszöntőjében elmondta, a dolgozók kis létszámuk ellenére egész nyáron derekasan helytálltak, tisztán tartották a várost. A polgármester megköszönve munkájukat, reményét fejezte ki, hogy a szüreti munkák befejeztével a város tud majd felvenni újabb dolgozókat, és jobb körülményeket teremthet mindannyiuk számára. Ígérte továbbá, hogy a fáradságos munkáért cserébe jövőre strandbérletet kapnak ajándékba.

Tapolcán az idei év elejétől már a zöld- és virágos területek egésze a város gondozásában van, míg a korábbi időszakban csak egy részét gondozta a város cége. Az önkormányzat a tavalyi év végén 24 fős keretet hozott létre a karbantartásra, a közterületek fenntartására. A további tervek között szerepel egy, a hegyi utak javítására szolgáló gép vásárlása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában