Akár fifázhatnak is

2019.01.09. 17:00

Okostévét, PS4-et és játékokat kaptak a veszprémi tűzoltók

Ha van szabadidejük, teljesen kikapcsolhatnak a veszprémi tűzoltók. Hogy miként? Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Euronics összefogott és szerdán délelőtt a Playstation4 – és a játékok – mellett egy okostelevíziót adott át a Tűzoltóparancsnokság Dózsa György utcai épületében.

Juhász-Léhi István

 Fazekas Zsolt, Ovádi Péter, Nádai Tamás az átadáson Fotó: Juhász-Léhi István / Napló

Amikor 2018 tavaszán Ovádi Pétert országgyűlési képviselővé választották felkeresett minden szervet és személyes kapcsolatot épített ki velük. Megtudtuk, legutóbb a mentőszolgálat munkatársainál járt, most pedig a Veszprémi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság vendége volt. Nem egyedül érkezett, hanem Fazekas Zsolttal, aki a Euronics Műszaki Áruházlánc ügyvezetője. Együtt adták a tv-t és Playstationt Nádai Tamás tűzoltóparancsnok.

-Esténként azért aludhatunk nyugodtan, mert tudjuk ha baj van, van kire számítani – fogalmozott Ovádi Péter, utalva a katasztrófavédők áldozatos munkájára. Azt kívánta: minél több időt töltsenek játékkal, mert az azt is jelenti, hogy akkor nem kell káresethez kimenniük.

Fazekas Zsolt, Ovádi Péter, Nádai Tamás az átadáson Fotó: Juhász-Léhi István / Napló

Fazekas Zsolt arról beszélt, hogy ahol tudnak szívesen segítenek a Jó Tündér Alapítványukon keresztül. Kiderült az is: a térség képviselőjének és a műszaki áruházláncnak ez immár a harmadik közös akciója.

Nádai Tamás tűzoltóparancsnok megköszönte a támogatást és elárulta, hogy a nap 24 órájában a káresemények felszámolása, az állampolgárok és az anyagi javak védelme az elsődleges feladatuk. Szót ejtett arról is, hogy tűzoltó munkatársaik gyakorlatokon és különböző képzéséken vesznek részt, ám mindezek mellett lehetőségük van kikapcsolódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában