Biztosra vesszük a bejutást

2019.04.08. 11:21

Olvasóink nehezen kiharcolt sikerrel számolnak

Az elmúlt időszak sorozatos győzelmei – egy fájó kivétellel – megmutatták, hogy a Telekom Veszprém kézilabda-csapata kirobbanó formában van.

Horváth László

Veszprém, 2019. március 30. A veszprémi Dragan Gajic a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõbe jutásért játszott Telekom Veszprém és a portugál Sporting CP visszavágó mérkõzésen a Veszprém Arénában 2019. március 30-án. MTI/Bodnár Boglárka

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Ezek után egyértelműnek tűnik sokunk számára, hogy a Bajnokok Ligájában folytatódhat menetelés. Hétvégi szavazásunk arról szólt, Bajnokok Ligája legjobb nyolcba jutás után sikerül egy körrel közelebb jutni a csúcshoz?

Olvasóink 89%-a látta pozitívan az esélyeinket.

Az összes szavazó 29%-a minden kétség nélkül továbbjutást vár. Valljuk be, hogy a drukkereknek igazán jó oka volt hinni a mindent elsöprő győzelemben.

Az optimista, egy fokkal realistább olvasóink tették ki a szavazók legnagyobb részét, 60%-ot. Ismerve az ellenfeleket, egyértelmű számukra, hogy kemény meccseket várhatnak, de úgy gondolják, fiainkat viszi előre a szív és a lélek, és a Magyar Kupa utáni dac.

A borúlátók mindössze 11%-ot tesznek ki. Valószínűleg épp azt gondolták, hogy az előző két hét meccseiben elfáradt a Veszprém, és a Szeged elleni vereség is ennek lehet a jele. Bárhogy is történt, reméljük, nem a legkisebb tábornak lesz igaza.

Olvasóink szavazatainak megoszlása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában