Segíti a várost a társaság

2018.05.06. 08:00

Ötmillióból újulhat meg a diszeli művelődési ház

Pénteken a városházán írta alá azt a szerződést Dobó Zoltán polgármester és Bódi Árpád, a Rockwool Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, amelynek értelmében a cég adományából megújul a diszeli városrész művelődési háza.

Tóth B. Zsuzsa

Dobó Zoltán, Németh Mária Anita jegyző és Bódi Árpád az aláírás pillanataiban Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Az aláírási ünnepségen a polgármester örömét fejezte ki, hogy partnerként üdvözölheti a város nevében a társaságot, amely a társadalmi kötelezettségvállalás tekintetében is a várakozások felett teljesít.

- Nagyon fontos ez az adomány, amelyet a diszeli városrész Csobánc művelődési háza szigetelésénél használhatunk fel. Fontos, hogy a piaci szereplők, ez esetben a szigetelelőanyag-gyártó vállalkozás kivegye a részét abból a társadalmi együttműködésből, amely a város működéséhez kell. Egymásra vagyunk utalva, mi azt a társadalmi és természeti környezetet biztosítjuk, amely kedvező feltételeket biztosít a gyártáshoz. Ugyanakkor a cég figyel arra, hogy a környezet, ahonnan a munkaerőt felveszi és ahova értékesít, nehogy elsivatagosodjon, társadalmi értelemben – mondta Dobó Zoltán, és megköszönte a vállalkozás támogatását.

Dobó Zoltán, Németh Mária Anita jegyző és Bódi Árpád az aláírás pillanataiban Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Bódi Árpád ügyvezető igazgató arról beszélt, hogy a Rockwool Hungary Kft. működésének hagyománya van már a városban.

- A dániai cégcsoport folyamatosan fejleszti a várossal való együttműködést, ez a momentum is ezt bizonyítja. Szeretnénk hozzájárulni a város kulturális, szociális fejlődéséhez. Sokak számára egy életen át tartó munkalehető-séget jelent a cég, a gyár ittléte benne van a köztudatban. Nemzetközi hírt is szerzett Tapolcának csúcstechnológiával gyártott termékeivel, így a város sokak számára vált ismertté külföldön is. Szeretnénk a távolabbi jövőben is sikeresen működni, ehhez ezt a megerősített együttműködést tovább kell vinni, még szorosabbá kell tenni – mondta az ügyvezető, majd aláírta a szerződést a polgármesterrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában