Pro Meritis díj

2019.06.17. 07:00

Pedagógusok kimagasló munkáját ismerték el

Pro Meritis díjjal tüntették ki Győriné Rapp Erzsébetet és Nagyné Dömös Erikát, a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola pedagógusait.

Marton Attila

Nagyné Dömös Erika Porga Gyula polgármestertől vette át az elismerést Fotó: Nagy Lajos

Az elismeréseket Porga Gyula polgármester adta át az iskola hétvégi tanévzáró ünnepségén. A méltatásban elhangzott, a Pro Meritis díjat kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréseként adományozta a pedagógusoknak a polgármester.

Nagyné Dömös Erika 1990 óta a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola magyar–orosz szakos tanára, 1998 óta igazgatóhelyettesként dolgozik. Tanítványai évek óta szerepelnek a megyei és országos versenyek legjobbjai között.

Nagyné Dömös Erika Porga Gyula polgármestertől vette át az elismerést Fotó: Nagy Lajos

Győriné Rapp Erzsébet pályája kezdete óta dolgozik a Kossuth-iskolában. A laudációban elhangzott, magas színvonalú szakmai munkát végzett a biológia, a földrajz, valamint a természetismeret oktatása területén. Hosszú éveken keresztül látta el a gyermek- és ifjúságvédelem felelős munkáját, együttműködött a nevelő-gondozó tevékenységben részt vevő intézményekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában