tapasztalatok

2018.10.26. 19:52

Szingapúri vendégek jártak az ajkai kórházban

A világ egyik svéd vezető orvosi megoldásokkal foglalkozó vállalatának magyarországi és szingapúri képviselői látogattak el az ajkai Magyar Imre kórházba az általuk forgalmazott, műtősruha adagoló eszköz működési tapasztalatainak megvitatására.

Rednágel Zsuzsanna

Jennifer Ng és kolléganője a szingapúri vállalattól Fotó: Rednágel Zsuzsanna

Az ajkai Magyar Imre Kórházban, egy zsilipruha adagoló automata rendszert helyeztek el 2018 tavaszán, tudtuk meg Nagy Zoltán főigazgatótól. Az eszköz bevezetésével kontroll alá tudták venni a műtőbe történő belépést, és a zsilipruha felhasználást. A rendszer bevezetése a gazdálkodás racionalizálásának az eszköze, amely megakadályozta a zsilipruha pazarlást. Ennek a rendszernek köszönhetően kimutatható költségmegtakarítást is elértek. -mondta el a főigazgató.

Jennifer Ng és kolléganője a szingapúri vállalattól Fotó: Rednágel Zsuzsanna

Ezt az eszközt egy magyar cég fejlesztette ki a svéd vállalat kérésére, kifejezetten az általuk gyártott minőségi eldobható zsilipruhákhoz. -tudtuk meg Várnagy Emesétől a magyar cég üzletfejlesztési igazgatójától.

A svéd vállalat délkelet- Ázsiai marketing igazgatója Jennifer Ng azt mondta, hogy Szingapúr legnagyobb kórházaiban használják fel a magyar tapasztalatokat a zsilipruha adagoló automatákról, annak költséghatékonyság növelő hatásáról hiszen ott még csak most kerülnek bevezetésre ezek a rendszerek. Reményét fejezte ki, hogy egy hosszútávú szakmai kapcsolat fog kialakulni az ajkai és a szingapúri kórház szakorvosai között is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában