Agóra

2018.08.24. 15:00

Tánc, koncert, humor, hagyományőrzés Veszprémben

Vidám programokkal búcsúzik a nyártól Veszprém: szerdától egészen péntek estig a megyeszékhelyen az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ előtti szabadtéri színpadon családi programok várják a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Tánc, koncert, humor, hagyományőrzés szerepel a változatos programkínálatban, amelyek talán talán segítenek ráhangolódni az iskolakezdésre és az őszre.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Csütörtökön Tájképeket, virágokat fest az én ecsetem címmel Kecső Irén kiállítása nyílt meg, majd Kolompos mulatság és Folklórdélután kezdődött a Veszprémi Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttes, és a Szilágyi Táncegyüttes részvételével, táncházzal. És, hogy ki húzta a talpalávalót? A Banda! A kísérő programok is nagy sikert arattak: a Bárányos játéktér (Kabóca Bábszínház), a légvár, az ólomkatona öntés, a kézműves foglalkozás és a Kosárfonó Műhely csuhébaba készítése és a csuhéfonás is mind-mind kitűnő elfoglaltság volt.

A Gyere a parkba rendezvénysorozat zárónapja is remeknek ígérkezik. Délután 5 órakor kezdődik Az aranyszőrű bárány bábelőadás (Kabóca Bábszínház), majd negyed 7 körül Ragadozó madarak élő bemutatójára kerül sor. Este fellép Opitz Barbi és Ed Philips and the Memphis Patrol is koncertet ad.

 

Természetesen pénteken is lesz Kabóca játéktér, légvár és a kihagyhatatlan Csa-ládika családi vetélkedő. A programok mellett szabadtéri büfével várják a vendégeket, a rendezvény díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában