helyettesítéssel megoldották

2019.02.21. 13:33

Több orvos távozott a veszprémi kórház érsebészetéről

Úgy tudjuk, egy főállású és egy részmunkaidős érsebész távozott a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház érsebészeti osztályáról, ahol információink szerint a hiányzó létszámot helyettesítéssel megoldották, így jelenleg öt orvos dolgozik az osztályon. A kórházban a folyamatos ellátást biztosítják.

Kovács Erika

Fotó: Archív

Dávid Gyula főigazgató megkeresésünkre a történtek kapcsán közölte: a Csolnoky Ferenc Kórház érsebészeti osztálya teljes kapacitással működik a nap 24 órájában és a hét minden napján. A folyamatos ellátást az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően orvosi ügyelettel és érsebészeti készenléti szolgálattal biztosítják.

- Ennélfogva az ellátásokat az elmúlt hónapokban is biztosítottuk, a speciális, emelt szintű ellátást igénylő esetek eddig is és ezután is a megfelelő centrumba kerülnek. A humán erőforrás kérdéseit mind ez idáig megoldottuk – fogalmazott a főigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában