országos szépségverseny

2019.07.26. 13:48

Tündérszépek 2020: Spacsek Beatrix mindenkit jelentkezésre buzdít! – VIDEÓ

A 2019-es verseny Veszprém megyei résztvevőjével beszélgettünk a Tündérszépek-nyújtotta lehetőségekről.

veol.hu

Fotó: Horváth László/veol.hu

2019-ben indítottuk útjára szépségversenyünket, melyet Tündérszépek névre kereszteltünk. Nagy népszerűségnek örvendett, mind a jelentkezők, mind olvasóink körében, ezért ahogy arról már korábban hírt adtunk, újra megrendezzük a versenyt. A jelentkezést már a múlt héten el is indítottuk. Könnyen lehet, hogy éppen Te leszel az, aki a végén elnyeri a címet! Ehhez azonban hosszú, de rengeteg élményben gazdag út vezet, amit több szempontból is érdemes lesz végigjárni.

Az előző szezonban megyénk lánya lett a verseny közönségdíjasa, és most ismét azzal a céllal vágunk bele a versenybe, hogy bebizonyítsuk, nálunk élnek az ország legszebb hölgyei!

Amíg azonban az új jelentkezőkre várunk, felkeressük az előző évad indulóit, elsőként Spacsek Beatrixot, hogy ossza meg gondolatait olvasóinkkal.

Megjött a kedved a dologhoz? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy tán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezésed a Tündérszépek oldalon található űrlapon, és vegyél részt egy életre szóló kalandban!

Jelentkezni október 8-ig lehet a Tündérszépek oldalon. Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában