Nem unatkoztak

2019.05.02. 07:00

Vastag Csaba is fellépett a veszprémi majálison

Gyermekprogramok, sor- és sportversenyek, valamint színpadi fellépők produkciói szórakoztatták a majálisra érkezőket szerdán. Az időjárás a kegyeibe fogadta a rendezvényt, ugyanis szép napsütés és kellemes hőmérséklet, valamint színes program csalogatta a Séd-völgyébe a látogatókat.

Marton Attila

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A veszprémi majális sokszínű programot kínált: a gyerekek körében az egyik legnépszerűbb a körhinta volt, a kisebbeket ezenkívül henna és arcfestés, lufibohóc és légvár is várta. A nagyobbak akadálypályán, sor- és sportversenyeken tehették próbára tudásukat a Kolostorok és kertek rendezvénytéren.

Porga Gyula polgármester köszöntőjében kiemelte, a majális minden korosztálynak szórakoztató programot biztosított. Szabó Péter, a Kolostorok és Kertek ügyvezetője elmondta, igyekeztek a régi majálisok hangulatát megidézni, és a korábbi éveknél több árus és vendéglátós kínálta portékáját. A látogatók kézműves termékek, kozmetikumok és ajándéktárgyak közül is válogathattak, a gasztronómiai kínálatot a sör és a virsli mellett számos édességféle tette teljessé.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A gyermekprogramok mellett délelőttől kora estig fellépők műsora is várta a majálisra érkezőket. A Kid Rock and Roll SE táncegyüttes és a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió előadása, valamint Ricsix bűvész műsora szórakoztatta a nagyérdeműt. Délután a DAL-MA Musical- és Zenés Színpad növendékei adtak műsort, majd a legnagyobb érdeklődéssel várt fellépő, Vastag Csaba énekes adott koncertet. A zenei programokat a Szilágyi Táncegyüttes, a Báthory Banda és a Veszprémi Gerence Hagyományőrző Néptánc Egyesület produkciója követte, majd Hatás Andrea és Gaál Nikolett adott műsort. A rendezvényt Golarits Márton és Bögi Levente koncertje zárta.

 

A veszprémi majális alkalmából ezúttal is megrendezték a hagyományos horgászversenyt, amelyen huszonnégyen indultak, a megmérettetésben a gyerekek között a nyolcesztendős Köves Bence, a felnőtteknél Tóth Balázs végzett az élen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában