vállvetve dolgoznak a térségért

2019.07.11. 15:00

Bemutatták Veszprém megye 1. számú választókerületének jelöltjeit

Sajtótájékoztató keretében bemutatták az októberi önkormányzati választásokon Veszprém megye 1. számú választókerületében Fidesz színekben, vagy Fidesz támogatással induló polgármester jelölteket.

Molnár Sándor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Tekersvölgyi Családi Birtokon megtartott tájékoztatón Ovádi Péter a Fidesz választókerületi elnöke elmondta, hogy nem véletlen a helyszín választás sem, mert egy hiteles, autentikus környezetben szerették volna bemutatni a kilenc jelöltet.

Kiemelte, hogy amióta országgyűlési képviselőként tevékenykedik, nagyon jó az együttműködése a térség polgármestereivel. Életre hívta a Polgármesterek Fórumát, amelyre meghívót kap mind a 25 polgármester, akikkel közösen büszkék lehetnek arra, hogy mindannyian térségben gondolkodnak és nem csak a saját településükre gondolnak. A Fidesz választókerületi elnöke hangsúlyozta, hogy nagyon sikeres időszakot tudhatnak maguk mögött. A térségben nincs olyan település, amely ne tudott volna egy lépést előre lépni, sőt vannak kiemelkedő részek is.

– Ez a térség iránytű lehet az országban a többi térség számára. Az együttműködés a legfontosabb ars poeticánk és ennek szellemében próbálunk dolgozni – fogalmazott, majd bemutatta a 2019-es önkormányzati választásokon Fidesz színekben induló polgármester jelölteket.

A képen : Köbli Miklós, Straub Dávid, Jánszky Lajos László, Fülöp Zoltánné, Ovádi Péter, Steigervald Zsolt, Tábori Ferenc és Sövényházi Balázs Fotó: Pesthy Márton/Napló

Név szerint Tábori Ferencet Hárskút polgármesterét, Hartmann Antalt Márkó polgármesterét, Jánszky Lajos László herendi polgármestert, Straub Dávidot Csehbánya polgármesterét és Steigervald Zsolt Bánd jelenlegi polgármesterét.

Az őszi önkormányzati választásokon Fidesz támogatással indul majd öt másik polgármester is: Fülöp Zoltánné Úrkút, Sövényházi Balázs Nemesvámos, Köbli Miklós Hajmáskér és Fésüs Sándor Vilonya jelenlegi polgármestere.

Ovádi Péter kiemelte még, hogy a térségben közösen gondolkodva próbálnak előbbre jutni úgy, hogy a konzervatív, keresztény értékrend az, ami mindannyiuk számára nagyon fontos. Köszönte a jelenlévő polgármesterek elmúlt ötéves munkáját, ami alapot ad a választók bizalmára. Kiemelte azt is, hogy a jelöltek a kormány programját próbálják meg helyben is megvalósítani, amely kiemelten koncentrál a kistelepülésekre.

A céljuk az, hogy helyben boldogulhassanak az emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában