Külföld

2009.12.29. 09:42

Késsel támadt feleségére Charlie Sheen

Charlie Sheen feleségének tanúvallomása szerint az amerikai színész az ágyhoz szorította, és egy bicskát a torkának szegezve halálosan megfenyegette.

MTI

A karácsony napján történt bántalmazás Brooke Mueller válási szándéka miatti veszekedéssel kezdődött.

Mueller hétfőn nyilvánosságra hozott vallomása szerint Sheen egyik kezével a torkát fogta, miközben a másik kezében a kést tartotta. A színész azzal fenyegetőzött, hogy Muellernek jobb lesz félnie, mert ha a történteket bárkinek elmondja, megöli őt.

Sheen tagadja a felesége állításait, a rendőröknek azt mondta: mindössze egymás karját ütötték meg, és összetörte az asszony két szemüvegét a felesége szeme láttára.

A 44 éves színész a bántalmazás miatt karácsony napjának egy részét az aspeni rendőrségen töltötte, ahonnan 8500 dollár (1,6 millió forint) óvadék fejében engedték haza.

A Két pasi - meg egy kicsi sztárja tavaly májusban vette feleségül Brooke Muellert, akitől idén márciusban ikerfiai születtek.

Sheen a rendőrségen elmondta, hogy nagyon felkavarta felesége válással való fenyegetése, mert előző válása Denise Richards színésznőtől, valamint a lányai feletti gyámsági vita mély nyomot hagyott benne.

A rendőrség szerint Charlie Sheent egy 10 centiméteres pengehosszúságú bicskával vették őrizetbe. Arnold Mordkin kerületi főügyész elmondta, hogy a gyilkossággal való fenyegetésért 2-től 8 évig terjedő börtönbüntetés, valamint 2-500 ezer dolláros pénzbüntetés szabható ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!