Külföld

2012.01.23. 12:25

Horror: Az apa szeme láttára ragadta el a krokodil a kislányt

Az édesapa tehetetlen volt, a szeme láttára ragadta el és nyelte le lányát egy krokodil Indonéziában.

Napló Online

Az apa nem tudott segíteni 10 éves lányának, a krokodil elragadta. A férfi testvérével és lányával indult teknős lesre Indonézia Nusatenggara tartományában. A krokodil gyorsan támadt, és a kislányt ragadta el.

A helyszínre mentőcsapat érkezett, de a kislányt nem találták meg. A szörnyű esemény helyszínén csak egy hajszalag és egy ruhadarab maradt. A gyermek testét még keresik.

A helyi lakosok napkkal korábban tájékoztatták a hatóságot, hogy hatalmas krokodilok sütkéreznek a vízparton. A múlt hónapban ugyanitt egy fiút ölt meg egy hüllő.

A sósvízi krokodil, a bordás krokodil. Ez a fajta a legveszélyesebb. Hatalmasra nő, egy hím egyed 7 méteres és 1300 kilogrammos is lehet. Szinte mindenre rátámadnak, amit zsákmánynak lát. Igen nagy területen megtalálható, Ausztráliában, India keleti partján, Délkelet-Ázsiában, és Indonéziában is.

Az elmúlt évtizedekben viszonylag ritka volt az ember elleni krokodil támadás, de az elmúlt időszakban egymás után háromszor is öltek a környéken.

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!