Külföld

2012.05.29. 08:24

Videó: mérges madarak foglaltak el egy finnországi parkot

A világszerte népszerű, számos formában játszható Angry Birds világa szó szerint életre kelt, hisz az Angry Birds birodalom kilépett az online térből, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljön rajongóival, ugyanis megnyitotta kapuit az első Angry Birds Land Finnországban, Helsinki közelében, a Sarknnienni kalandpark részeként.

LiveInfo

A kalandparkban minden megtalálható, amit a tervezők játékból a fizikai világba képesek voltak átültetni: ügyességi játékok, csúszdák, homokozók és még sok más, a digitális világból ismerős elem. A játékot fejlesztő finn Rovio a játszótéri kellékekre specializálódott Lappset Grouppal együttműködve álmodta meg a tematikus parkot. Elmondásuk szerint arra szeretnék ösztönözni a játék szerelmeseit, hogy ne csak a madarakat, de saját magukat is mozgassák meg. A kalandpark alkotói azt remélik, a tolvaj zöld disznók és a mérges madarak Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és Kínában is feltűnnek majd a kalandparkokban.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!