Külföld

2009.09.15. 05:18

Clooney segít Matt Damonnak a szexissé válásban

Toronto - Láthatóan hiányzik bármiféle rivalizálás vagy irigység George Clooneyból, viszont nincs híján az ugratásnak: a hollywoodi színész kész mindent megtenni, hogy segítse kollégáját, Matt Damont a világ legvonzóbb férfija cím kiérdemlésében.

MTI

Mivel Damon legutóbb egy filmszerep kedvéért kitartó pizza- és sörfogyasztással tizenöt kilogrammot hízott, most keményen kell dolgoznia, hogy újra a csúcson lehessen, és esélye legyen a People magazin által odaítélt cím elnyerésére. George Cloony a Torontói Filmfesztivál egyik sajtótájékoztatóján elmondta: együtt dolgoznak majd az ügyön, és remek kampányt csinálnak Matt Damonnak. 
    
Clooney a világ legszexisebb férfija címért folyó versenyben már előrébb tart mint közel tíz évvel fiatalabb barátja. Mint elmondta, Matt Damon felveszi a versenyt vele és Brad Pittel is, eddig mégis csak egyszer, 2007-ben választotta meg a People magazin. Clooney már 1997-ben és 2006-ban, Brad Pitt pedig 1995-ben és 2000-ben volt a világ női által legvonzóbbnak tartott férfi. 
    
Tavaly Hugh Jackman ausztrál színészt választották meg a legszexisebb férfinak. Clooney viccesen megjegyezte, hogy Matt Damont rettenetesen bosszantotta ez a döntés.
    
A két színész a magánéletben is jó kapcsolatokat ápol. A munkán kívül (közös filmjeik például: Ocean's eleven, Ocean's Twelwe és Ocean's Thirteen) is barátságban vannak, gyakran töltik együtt szabadidejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!