Külföld

2011.12.17. 11:10

Fénykarddal a rendőrségi sokkolók ellen

Portland (Oregon állam) - Kettő nullra nyert egy játék fénykarddal hadonászó férfi rendőri sokkolók ellen az Egyesült Államokban.

MTI

A 33 éves "jedi lovag" - vagy sith? (mindkét harcosfajta Csillagok háborúja-filmekből épült be az emberiség tudatába, és mint ez az eset is mutatja, van, akiébe túlzottan) - Oregon államban, Portland városában kezdte kardozását egy játékboltban. A személyzet telefonált a rendőrségnek, amely a bolt parkolójában mérkőzött meg a "lovaggal", aki fénykardját sci-fi nindzsaként suhogtatta és közben össze-vissza beszélt. Az egyik rendőr sokkolóval próbálta ártalmatlanná tenni, de a műanyagkardos férfi jól hárított. A másik rendőrnek sikerült ugyan nekinyomnia sokkolóját a férfi testének, ám a "jedi" játékkardjával elvágta az áramfegyver egyik vezetékét.

Végül azért csak-csak győzött az erő, mármint a rendőri a misztikus jedi "erő" fölött, és őrizetbe vették az "oregoni Obi-Wan Kenobit".

A férfi játékkardos hadonászása és csapkodása senkit sem sebesített meg annyira, hogy orvosi ellátásra szorult volna - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!