Külföld

2009.09.21. 13:32

George Clooney megházasodik

Róma - Igába hajtja a fejét George Clooney. A világ egyik legszexisebbnek tartott színésze karácsony előtt veszi feleségül olasz barátnőjét - számolt be hétfőn az itáliai sajtó.

MTI

Lapértesülések szerint a 30 éves Elisabetta Canalis a MSC Fantasia nevű luxushajón mondja ki a boldogító igent a népszerű sztárnak. A 23 emeletes hajón 1637 kabin, négy étterem, egy színház és több mozi szolgálja az utasok kényelmét. 
    
A pár állítólag kétszáz vendéget akar meghívni a házasságkötésre. Várhatóan Clooney legjobb barátai - Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford és Michael Douglas - is ott lesznek az esküvőn, amelyre a tervek szerint a nyílt tengeren, Portugália közelében kerül sor. A vízen ringatózás azt is szolgálja, hogy a nagy horderejű eseményről ne készülhessenek lesipuskás fotók. 
    
Az Oscar-díjas Clooney és a szardíniai születésű tévébemondó-színésznő júliusban talált egymásra. Az olasz sajtó értesülései szerint Rómában estek szerelembe, azóta sok időt töltenek a színész Comói-tónál álló villájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!