Külföld

2009.09.25. 07:39

Indiai falusiakat feldühítette Julia Roberts új filmjének forgatása

Újdelhi - Kivívta egy indiai falu lakosainak haragját Julia Roberts amerikai színésznő, jóllehet filmforgatásának idejére még gyermekeinek is hindi nevet választott, és felkeresett egy helyi szent embert.

MTI

A közkedvelt sztár szeptember 18. óta tartózkodik az Újdelhitől 65 kilométerre lévő Pataudiban az Eat, Pray, Love című film külső felvételein.

A forgatási munkálatok során háromszázötven biztonsági ember zárta le a település hindu templomát, ami kiváltotta a falusiak dühét, mert nem léphettek be az épületbe. "Nem akadályozhatják meg, hogy imádkozzunk, csak azért, mert itt van Julia Roberts!" - fakadt ki keserűen egyikük az Indian Express című napilapnak.

Julia Roberts a héten felkereste asramjában - remetelakjában - Szvámi Daram Devet, a helyi hindu szent embert, hogy áldást kérjen magára és három gyermekére. Ebből az alkalomból az ikrek, Hazel és Phinnaeus a Lakszmi és a Ganes hindi nevet, bátyjuk, Henry pedig a Krisn Balrámot kapta.

A filmben - amely várhatóan 2011-ben kerül a mozikba - Julia Roberts egy sikeres New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után Olaszországba, Indiába és Balira utazik, hogy "megtalálja önmagát". Roberts mellett Billy Cudrup és Javier Bardem is feltűnik a filmben, amelyet Ryan Murphy rendez. A produceri teendőket Brad Pitt és Dede Gardner látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!