Külföld

2010.01.05. 09:27

Lady Gaga és Susan Boyle lemeze a 2009-es eladási lista élén

Lady Gaga és Susan Boyle albumából kelt el a legtöbb 2009-ben Nagy-Britanniában - jelentette be az Official Charts Company.

MTI

Lady Gaga Poker Face című kislemeze 800 ezer példányban kelt el a szigetországban, míg Susan Boyle I Dreamed A Dream címet viselő albumából 1,5 millió darabot adtak el hat hét alatt.

Az amerikai Lady Gaga "duplázott", Just Dance című kislemeze ugyanis a harmadik helyen végzett az eladásokat tekintve. A negyedik legkelendőbb lemez a Black Eyed Peas I Gotta Feelingje lett. Az amerikai együttest Cheryl Cole (Fight For This Love), Joe McElderry (The Climb), majd La Roux (In For The Kill) követi. A Black Eyed Peas másik kislemeze, a Boom Boom Pow szintén előkelő helyen végzett, az együttes egy harmadik dallal, a Meet Me Half Way cíművel is nagy sikereket ért el.

Az albumeladásokat tekintve Susan Boyle bemutatkozó lemeze mögött Lady Gaga The Fame, valamint Michael Bublé Crazy Love című albuma végzett a második, illetve a harmadik helyen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!