Külföld

2009.09.23. 22:44

Már anyósát is meglátogatta a házasságra készülő Clooney

Róma - George Clooney valószínűleg komolyan gondolja házassági szándékát: a hollywoodi filmszínész, aki július óta van együtt Elisabetta Canalis olasz műsorvezető-színésznővel, már leendő anyósával is megismerkedett.

MTI

A Diva e Donna című olasz lap szerint Clooney a Szardínia szigetén, Sassariban lévő otthonában látogatta meg párjával együtt annak édesanyját. 
    
Már Clooney is bemutatta Elisabettát néhány számára fontos embernek, többek között apjának, Nicknek is. 
    
Az Oscar-díjas Clooney és a szardíniai születésű tévébemondó-színésznő júliusban talált egymásra. Az olasz sajtó értesülései szerint Rómában estek szerelembe, azóta sok időt töltenek a színész Comói-tónál álló villájában. 
    
George Clooney nemcsak az esküvő útját egyengeti Olaszországban: hétfőn kezdi új filmje forgatását, amelynek egyben főszereplője és producere is ő lesz. 

Az áprilisban földrengés által sújtott Abruzzo régióban játszódó, egy kettős gyilkosságról szóló filmet Anton Corbijn rendezi, alapjául Martin Booth A Very Private Gentleman című regénye szolgált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!