Külföld

2009.09.05. 11:28

Nincs elég Facebook barátod? Vedd meg őket!

Sydney, Budapest - "Barátokat" és "rajongókat" kínál pénzért egy ausztrál online marketingcég a Facebook közösségi hálózat tagjainak. Korábban a Twitter-mikroblog tagjainak kínált hasonló.

MTI

A uSocial nevű vállalat azért célozta meg a közösségi hálózatokat, mert azok reklámpotenciálja kiemelkedő - írja a Yahoo. 

Leon H
ill, a uSocial ügyvezető igazgatója szerint a Facebook tökéletes marketingeszköz, pusztán a felhasználók száma miatt is, valamint azért mert így a célközönséggel azonnal fel lehet venni a kapcsolatot.
    
A megfelelő méretű csoportok kialakításához a cég különböző csomagokat kínál a Facebook számára 1000 baráttól 10.000 barátig, a 177 dolláros ártól egészen az 1167 dollárosig bezárólag.
    
"Mi nem csinálunk mást, mint hogy küldünk egy üdvözlő üzenetet, vagy barátfelkérést a szoftverünkön keresztül. Ha beleegyeznek, és felveszik barátnak az illetőt, akkor nyert ügyünk van, de ha nem, akkor sincs probléma".
    
Ugyanakkor bizonyos ausztrál honlapok szerint a Twitter megpróbálta bezáratni a uSocial honlapját, mert állítólag onnan kéretlen reklámlevelekkel bombázták a felhasználókat.
    
A Facebook a világ negyedik leglátogatottabb honlapja. A cégnek több mint 250 millió regisztrált felhasználója van, és többek között a Microsoft, a Digital Sky Technologies és az Accel Partners is a befektetői közé tartozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!