Külföld

2009.03.19. 15:43

Obama duplán beégeti magát - súgógépes bakik és Jay Leno

USA - <em>Barack Obama</em> az első olyan amerikai elnök, aki elfogadta a meghívást <em>Jay Leno</em> show-jába. Előtte még bakizott egy csúnyát az ír nemzeti ünnepségen.

nincs nev

Vendége lesz a hollywoodi The Tonight Show-nak Obama csütörtökön, amiért rengetegen bírálják.  Szerintük az amerikai elnök lejáratja az elnöki tisztséget azzal, hogy a késő éjszakai rivaldafényben Leno vendégeként szerepel. 

Egyes vádak szerint Obama összemossa a politikát a szórakoztatóiparral. Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője azonban úgy védekezett: a showműsor remek lehetőség arra, hogy az elnök eljuttassa üzenetét az amerikaiakhoz. 

Barack Obama, akit szinte csak "súgógép-elnökként" emlegetnek kínos bakit követett el az ír nemzeti ünnep alkalmából tartott ünnepségen. Saját magának mondott köszönetet a Fehér Házban a meghívásért. Ez azért történhetett, mert a súgógépen kicserélték az amerikai elnök és az ír vendég beszédét - írja a Stop.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!