Külföld

2009.10.05. 19:19

Összeomlott Carla Bruni honlapja

Párizs - A hatalmas érdeklődés miatt már az első napon összeomlott Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia miniszterelnök feleségének holnapja.

MTI

Az oldal a www.carlabrunisarkozy.org név alatt fut, utalva Carla művésznevére, amellyel korábban énekesnőként is fellépett. Ez a honlap főként a francia first lady tevékenységeiről és alapítványáról tartalmaz információkat, az egykori manöken művészi életéhez kötődő internetes oldal pedig a www.carlabruni.com címen található.
   

A francia elnöki pár tagjai egyre aktívabban próbálják kihasználni az internet adta lehetőségeket, hogy üzenetüket eljuttassák a választókhoz.

A Le Journal du Dimanche francia vasárnapi lap szerint Nicolas Sarkozy a koppenhágai klímacsúcsról is rendszeresen twitterezni fog, vagyis folyamatosan rövid híreket, üzeneteket közöl majd az interneten. Sarkozy ezen kívül kommunikációs szakértője segítségével Facebook-profilját is megújíttatta.
   

A jövőben a miniszterelnök újévi beszédét interaktív weboldalakon is láthatják-hallhatják majd az érdeklődők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!