Külföld

2009.09.03. 14:46

Serie A - Mourinho még a legdrágább focistánál is többet keres

Milánó - A labdarúgókat is beleszámítva a bajnok Internazionale kispadján ülő Jose Mourinho keres a legjobban az olasz élvonalban.

MTI

A portugál edző évi 11 millió eurót kap a milánói klubtól, így még a legjobban megfizetett játékosnál, a nyáron csapatához 10,5 milliós gázsiért aláíró Samuel Eto'o-nál is többet kasszíroz.
    
Az Inter még a tavaly menesztett trénerrel, Roberto Mancinival is bőkezűen bánik, az olasz mester ugyanis évi hatmillióval szerepel a kereseti listán. A két edző 17 milliós együttes bére több, mint a Serie A fennmaradó 19 mesterének összjáradéka.
    
Mourinho kollégái közül a BL-csoportkörben a Debrecennel is találkozó Fiorentina mestere, Cesare Prandelli 1,8 milliót, az AS Romához a napokban érkezett Claudio Ranieri 1,6 milliót vesz fel évente. 

Az első osztály "legszegényebbje" az újonc Livornót edző Gennaro Ruotolo, aki mindössze 100 ezer euróval gazdagodik - Mourinho három nap alatt keres ennyit...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!