Külföld

2009.09.01. 09:09

Slyvester Stallone az ötödik Rambóra készül

Los Angeles - Az ötödik Rambo-filmre készül Sylvester Stallone: a 63 éves akciósztár nem csak a főszerepet vállalta, hanem a rendezői székbe is ő ül, akárcsak a tavaly bemutatott negyedik epizódnál.

MTI

A rettenthetetlen hős ezúttal emberkereskedők és kábítószerbárók hálóján verekszi át magát, hogy kiszabadítson egy elrabolt kislányt, akit a mexikói határ közelében tartanak fogva - számolt be róla a Variety online kiadása a hét végén.
    
A Nu Image/Millenium Films a közelmúltban adott zöld utat filmnek, a produkció forgatása jövő tavasszal kezdődik. Stallone a negyedik, John Rambo címen forgalmazott epizódot is ezzel a produkciós céggel forgatta, a húszévi szünet után folytatott akciószéria több mint 150 millió dolláros (28,5 milliárd forint) bevételt hozott világszerte.
    
A stúdióban jelenleg egy másik akciófilm, az Expendables utómunkálatai folynak. A Stallone, Jason Statham, Jet Li és Mickey Rourke sztárszereposztást felvonultató alkotás premierjét április 23-ra tervezik.
    
A Rambo 1982-ben debütált a filmvásznon, a második rész 1985-ben került moziba, a harmadikat pedig 1988-ban mutatták be - emlékeztetett a variety.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!