Külföld

2010.01.06. 10:27

Sylvester Stallone súlyosan megsérült

Súlyos nyaksérülést szenvedett készülő akciófilmje forgatásán Sylvester Stallone - erről maga a veterán színész számolt be.

MTI

Stallone a Nagy-Britanniában csütörtökön megjelenő FHM férfimagazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a The Expendables című film akciójelenete túlságosan is valóságosra sikerült, és hajszálrepedést szenvedett egyik csigolyájában.

A Steve Austin pankrátorhírességgel felvett kemény jelenetet követően Stallonénak műtéten kellett átesnie, az operáció során fémlemezt ültettek be.

A The Expendables (A feláldozhatók) című filmben - amely igazi csemege lehet majd a nyolcvanas évek akciófilm-rajongóinak - a leginkább Rockyként és Rambóként ismert színész mellett Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke és Dolph Lundgren is szerepel.

Stallone szerint egyébiránt a forgatási munkálatok olyannyira kemények voltak, hogy a kaszkadőrök kegyelemért könyörögtek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!