Kultúra

2012.03.01. 20:59

Veszprémi színésznő fővárosi beugrása

Veszprém - Polyák Lilla betegsége miatt Halas Adelaida énekli az Anna Karenina című musical-opera címszerepét péntek este a Madách Színházban.

MTI/AP

Szerednyey Béla, a budapesti Madách Színházban és a veszprémi Petőfi Színházban bemutatott Anna Karenina-előadások rendezője kérte meg Halas Adelaidát, a veszprémi színház művészét, Polyák Lilla  megbetegedése miatt vállalná-e a pénteki beugrást. Halas Adelaida örömmel vállalta, már próbált a fővárosi társulattal. Mint mondta, kevés ideje maradt a próbára, hiszen Veszprémben a Marica grófnőt is játssza. Megkönnyíti a beugrást, hogy a fővárosi produkció rendezői koncepciója és a függönyös díszletmegoldás ugyanaz, mint Veszprémben.

- Ami izgalmas, az a partnerektől kapott impulzusok, a más színházi közeg, hogyan tudok beilleszkedni az ottani előadásba. Mindenki kedves, segítőkész, figyelmes velem. Fontos szerep ez számomra, s arra törekszem, hogy a Madách Színházban is azt adjam a közönségnek, ami Veszprémben született meg belőlem. Az én Anna Kareninámat - nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!