Kultúra

2012.06.22. 15:37

A tudás nem holt tőke, hanem a jövő záloga

Pápa, Veszprém – A Pannon Egyetem két diplomaátadó ünnepet tartott: a pápai Neveléstudományi Intézetben és a műszaki informatikai karon.

Munkatársainktól

A Pannon Egyetem Neveléstudományi Intézete Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara útjára bocsátotta, de vissza is várja hallgatóit. Az elnökség - Dr. habil. Géczi János dékánhelyettes, Dr. Zsolnai Józsefné dr. Mátyási Mária intézetigazgató és dr. Hermann István önkormányzati képviselő - bevonulását követően a köszöntőkre került sor, majd Géczi János nyitotta meg az ünnepséget.

A Pannon Egyetem dékánhelyettese végzősökhöz szóló beszédében az alkalmazkodni tudást, a megszerzett, biztos szakmai alapokat, a szellemi munka, a műveltség és a kultúra iránti elkötelezettséget hangsúlyozta. Dr. Hermann István a diákjait visszaváró várost és a tudást, mint a jövő zálogát emelte ki beszédében, dr. Mátyási Mária pedig jótanácsokkal látta el volt tanítványait, akik az értékek és a tudás közvetítését választották hivatásul. Seneca és Márai gondolatait az intézet tanítványai idézték útravalóul, majd az ünnepélyes fogadalomtétel után Dr. Géczi János átadta a végzősök okleveleit. Nevükben Heizer Zoltánné neveléstudományi mesterszakos hallgató búcsúzott az intézménytől. 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!